Varkens-cote à l'os gegrild (ongeveer 400g)

Schelle van de zeuge gegrild 200 g / 400 g

Schelle van de zuge met patatas

Burger (broodje met 200g vlees, sla, tomaat en chedderkaas), gebakken ui en patatas bravas

Vispannetje (ong 650gr)

Visburger (broodje met gepaneerde visfilet, verse tartaarsaus, sla, tomaat) en patatas bravas

Fish & Ships met verse tartaarsaus en een slaatje

Spaghetti bolognaise

Macaroni met kaas en ham

Boerenstutte met boerenhesp of paté of rilette

Penne Arabiata

Lasagne bolognaise

Lasagne met geitenkaas

Moussaka

Patatas Brava's Toogoloog

Croque monsieur enkel / dubbel

Croque madame enkel / dubbel

Croque bolognaise enkel / dubbel

Croque special (bolognaisesaus en spiegelei) enkel / dubbel

Croque hawaï enkel / dubbel

Kaasplankje (5 soorten kaas)

Vleesplankje (paté, boerenhesp, grillworst, rillette en droge worst)

Uitsmijter (boerenbrood, kaas, ham en 2 spiegeleieren) enkel / dubbel

Rundscarpaccio

Scampi's in huisgemaakte lookboter

Vegetarische kroketten (diverse groentjes met groene curry en kokos) 4 stuks

Artisanale garnaalkroketten 2 stuks / 3 stuks / 4 stuks

Artisanale kaaskroketten 2 stuks / 3 stuks / 4 stuks

Artisanale garnaalkroketten bereid met Orval 2 stuks / 3 stuks / 4 stuks

Slaatje met scampi's

Slaatje met gerookte zalm

Slaatje met tonijn

Slaatje gebakken kip en ananas

Slaatje gerookte ham

Pasta kip en pesto

Portie patatas bravas

Ribbetjes

Tartiflette (wintersuggestie)

Verse soep (wintersuggestie)

Witloofrolletjes (wintersuggestie)

Weeksuggestie 1: Tartiflette ovenschotel van aardappelen Orvalkaas en spek

Weeksuggestie 2: Kroketjes gemaakt met Rodenbach en spek

Weeksuggestie 3: Vispannetje met brood of patatas bravas

Weeksuggesrie 4: Jürgen's stoofvlees gemaakt met Rochefort

Onze gerechten worden opgediend met sla en/of brood

De keuken is open van 12u tot 21u.