Gehaktballetjes van hert in een romige jagersaus


Geserveerd met appelmoes, veenbesjes en amandelbolletjes

Vol-au-vent-kroketjes


Samen met een fris slaatje, patatas bravas of ons knapperig moutbrood.

Jürgen's stoofvlees is back!!


Jürgen’s homemade stoofvlees gemaakt met Rochefort 10 en héél veel liefde.
Geserveerd met patatas bravas en een fris slaatje.

Bloemkoolschotel


Laat je verwarmen met deze heerlijke ovenschotel van bloemkool, gehakt en patatjes.

Borrel-garnaalkroketjes (7 stuks)


Overheerlijke garnaalkroketjes met een klein potteke verse tartaar.

Borrel-palingkroketjes (7 stuks)


Met een klein potteke verse tartaar.
Héérlijke mini kroketjes met een vulling van gerookte paling.

Gaujonettes van pladijs


Dolce Zero


Trio van salami


Plankje met 3 soorten salami: Rosette (Fr), Chorizo Iberico (ES) en Spianata Calabra Piccante (IT).

Boerencroque Brie - enkel/ dubbel


Croque van bruin boerenbrood met brie, honing & nootjes, vergezeld van een vers slaatje.

Boerencroque Zalm - enkel/ dubbel


Croque van bruin boerenbrood met zalm en kruidenkaas, geserveerd met een vers slaatje.

Tagliatelle scampi a la rosso


Pasta (tagliatelle) met scampi’s in een romige tomaten-mascarpone saus, geserveerd met Parmezaanse kaas en artisanaal moutbrood.

Suggestiekroket: zalm


Kroketjes van zalm, geserveerd met een vers slaatje & patatas bravas of moutbrood, afgewerkt met gerookte zalm.

Homemade chocomousse met een toefke slagroom


Ben & Jerry ijsje (100 ml)


Vraag een van onze medewerkers voor de verschillende smaken!

Kleine bruschetta’s met geitenkaas en gerookt spek


Tartiflette met Orvalkaas


Een ovenschotel van patatjes, Orvalkaas, spekjes, ui en een roomsausje.

Kaasplankje (5 soorten)


Onze gerechten worden opgediend met sla en/of brood

De keuken is open van 12u tot 21u.